FÖRETAGSEVENT

VI SKRÄDDARSYR ERT EVENT

DJ & MUSIK

Vi på Snowman Agency levererar landets bästa DJ till ert nästa event. Professionella DJ med över 10 års erfarenhet inom klubb och företagsevent. Oavsett storlek på ert event håller vi alltid vad vi lovar, vi finns i hela Sverige och vårt fokus ligger i passion och kvalitet.

LJUD & LJUS

Vi hjälper er att ta fram rätt ljud och ljus till ert event. Det är en central och viktig roll för att ett event blir lyckat. Vi hjälper att skräddarsy efter ert behov, stort som litet

FILM & FOTO

Vill ni föreviga ert event med en professionell fotograf eller varför inte aftermovie som ni sedan kan kommunicera ut till kollegor eller använda i Er marknadsföring? Vi har lång erfarenhet när det gäller film/foto, redigering och klippning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 

GÖR DIN FÖRETAGSFEST TILL EN UPPLEVELSE!

Vill ni tänka utanför boxen? Vi på Snowman Agency arbetar med upplevelsepaket där vi gör något helt unikt och innovativt för just ert företag. Vi arbetar fram ett koncept, besöker ert event och gör hela kvällen till en upplevelse från start till mål. Här ingår självklart professionella DJs, ljud och ljus med högsta kvalité, underhållning och överraskningar under kvällen samt filmare eller fotograf som förevigar hela tillställningen.

UNIKT OCH INNOVATIVT

Tillsammans arbetar vi fram ett unikt koncept för just Ert företag. Någonting som sticker ut från normen eller kanske går helt i linje med Er affärsidé. Ni är med och tar fram idéer – vi bygger och genomför konceptet!

UPPLEVELSE

En riktigt bra fest är någonting du kommer ihåg och vill prata om i efterhand. Därför är upplevelsen och underhållningen en viktig del i ett lyckat event. Vi har samarbete med flertalet duktiga artister och underhållare som gör kvällen till något utöver det vanliga.

FRÅN START TILL MÅL

Att planera ett lyckat event kan vara mycket jobb, därför är vi med från start och hjälper till med planering, genomförande och uppföljning. Vi förevigar ert företagsevent med en professionell fotograf eller filmare under kvällen. Materialet kan ni senare använda internt eller i marknadsföring.


Ring oss: +4673 588 10 59
Maila oss: info@snowmanagency.com

Adress:
Tölpesgatan 8A
416 55 Gothenburg
Sweden