Vi hjälper er med festen

Snowman
Business

Behöver ni DJs, artister eller utrustning till ert nästa event? Vi hjälper er från start till mål, stort som litet. Kontakta oss så berättar vi mer

Företagspaket

DJ & Musik

Vi levererar landets bästa DJ till ert nästa event. Professionella DJ med över 10 års erfarenhet inom klubb och företagsevent. Oavsett storlek på ert event håller vi alltid vad vi lovar, vi finns i hela Sverige och vårt fokus ligger i passion och kvalitet.

Ljud & Ljus

Vi hjälper er att ta fram rätt ljud och ljus till ert event. Det är en central och viktig roll för att ett event blir lyckat. Vi hjälper att skräddarsy efter ert behov, stort som litet.

Film & Foto

Vill ni föreviga ert event med en professionell fotograf eller varför inte aftermovie som ni sedan kan kommunicera ut i Er marknadsföring? Vi har lång erfarenhet när det gäller film/foto, redigering och klippning.

Upplevelsepaket

Vill ni tänka utanför boxen? Vi på Snowman Agency arbetar med upplevelsepaket där vi gör något helt unikt och innovativt för just ert företag. Ni är med och ta fram idéer – vi bygger och genomför konceptet.