Snowman / Family

Robin Kadir

Artist
”De bara ROBIN KADIR yo” är en DJ från Stockholm med sitt hjärta i Hiphop, RnB & Urban-kulturen. Många beskriver Robin Kadir som Sveriges hetaste Hiphop DJ just nu.

de bara ROBIN KADIR yo

Robin Kadir aka Sveriges hetaste hiphop-DJ är resident DJ på Spy Bar i Stockholm. Han började sin DJ-karriär 2017 och har sedan dess turnerat runt i landet och spelat på klubbar som Port du Soleil, Berns, Club Monday Tylösand och även på festivaler som Lollapalooza Stockholm och Way Out West i Göteborg. Kadir har även tagit sin musik utomlands och spelat på Boston Calling Festival i USA och Oceans Beach Club i Spanien. Förutom egna DJ-set har har spelat med liveakter som Dani M, Jireel, Stor, Linda Pira etc samt varit förbands-akt för artister som Travis Scott, Eminem, Tyler the Creator, Stormzy och Billie Eilish

I maj 2019 släppte Kadir sin debutsingel ’Corazón’ som gästades av Mwuana, Simeon och Jamzey. Låten blev en sommarhit och har snart 2.000.000 streams på Spotify. Låten följdes upp med ‘Baila’ och nu senast ‘Sanka’ feat. Jireel, Macky och A36. Kadirs tredje singel har dominerat på topplistorna i Sverige ända sen den släpptes.

Images

Videos