ALEX MORENO

ALEX MORENO

Alex Moreno är ett av Sveriges största DJ namn. Han har uppnått något ingen annan svensk DJ gjort – bli ett av Sveriges mest välkända namn utan att sälja en enda skiva. Det var hans talanger bakom  skivspelarna som skapade honom. Alex hade redan uppnått stjärnstatus långt innan han kom in i musikskapandets värld och hans remixer sålde platina.

 

Med spelningar runt om i världen, spelat med några av de största namnen i branschen, framträtt för publiksiffror på över 50 000, vunnit flera utmärkelser och DJ-tävlingar är det inte många som inte missat hans framfart genom åren. Alex blev nominerad ”Årets DJ” redan vid 20 års ålder och den svenska versionen av “Top 100 DJ” så röstade folket honom till nummer 4 efter medlemmarna i Swedish House Mafia. Hans tekniska skicklighet bakom skivspelare har även blivit lovordad av stora namn som tex. Laidback Luke. Alex är även som enda svenska DJ också ambassadör i Sverige för världsledande DJ-varumärket PioneerDJ, ett privilegie inte många fått.

MUSIK

Idag är Alex Moreno utan tvekan ett av Skandinaviens mer kända DJ-namn. Medverkat med namn som Tiesto, Axwell, Eric Prydz och Deadmau5 för att nämna några. Turnera så långt bort som Beirut, London, Santo Domingo, Los Angeles, Berlin och Barcelona bland annat. Släppt musik på Warner Music, Armada och Atlantic Records. Hans officiella remix av Loreens “Euphoria” med över 10 miljoner lyssningar sålde platina. Alex har även blivit omtalad i Tiesto’s världskända radioshow “Club life” samt i radiokanaler som NRJ för hans musikverk.

 

Trots alla framgångar och utmärkelser genom åren är Alex fortfarande den hårt arbetande DJ som alltid strävar ta sig till nästa nivå och lika passionerad över sitt DJ-yrke som han var när allt började i pojkrummet.

RESIDENT AT

 

ALEX MORENO
Ring oss: +4673 588 10 59
Maila oss: info@snowmanagency.com

Adress:
Tölpesgatan 8A
416 55 Gothenburg
Sweden